SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
Nieuwe prijs voor verzekering ‘Burgerlijke Aansprakelijkheid’ />

  </div>
   <div class=

Nieuwe prijs voor verzekering ‘Burgerlijke Aansprakelijkheid’

20 mrt 2019 door absoluut vzw

Via IC Verzekeringen kan je als budgethouder een extra verzekering afsluiten van burgerlijke aansprakelijkheid. Het doel van deze polis is om je als budgethouder te beschermen tegen de aanspraken van derden op het vlak van lichamelijke, materiële of immateriële schade. De betrokken assistent is gewaarborgd in deze dekking. De verzekering rechtsbijstand wordt eveneens opgenomen. De prijs voor deze verzekering in 2019 bedraagt 108,16 euro en kan betaald worden met het vrij besteedbaar budget. Meer info? Stuur dan een mailtje naar serviceteam5@icci.insure.  

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id192/Verzekering_detail.jpg