SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
UITNODIGING Groepsgesprek ‘Persoonlijk assistent: To be or not to be’ />

  </div>
   <div class=

UITNODIGING Groepsgesprek ‘Persoonlijk assistent: To be or not to be’

4 sep 2019 door absoluut vzw

Familieleden van personen met een handicap staan vaak voor een belangrijke loopbaankeuze. Nemen ze de rol van persoonlijk assistent volledig of gedeeltelijk op zich, of doen ze dit niet? Om deze mensen te kunnen helpen bij het nemen van een goede beslissing, wil de KU Leuven samen met diverse partners een tool ontwikkelen.  

In het kader van dit onderzoek, worden familieleden die ervoor kozen om (gedeeltelijk) zelf als persoonlijk assistent op te treden van harte uitgenodigd op een groepsgesprek dat zal doorgaan op vrijdag 20 september 2019 van 13 tot 17 uur of zaterdag 21 september 2019 van 9 tot 13 uur in Leuven. 

Heb je vragen of je deelnemen aan dit groepsgesprek? Laat het weten op nr. +32 16 19 33 69 of stuur een mailtje naar magentatobe@kuleuven.be. Geef bij jouw inschrijving aan of je een voorkeur hebt voor 20 september (13 tot 17 uur) of 21 september (9 tot 13 uur). Naar gelang het aantal inschrijvingen zal het groepsgesprek op één van deze twee data doorgaan.

Meer informatie over het project 'Persoonlijk Assistent - to be or not to be' vind je op de website van Loopbaan met Zorg.

 

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id207/To_be_714_400.jpg