SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
PWA wordt Wijk-werken />

  </div>
   <div class=

PWA wordt Wijk-werken

30 nov 2017 door absoluut vzw

Het PWA-systeem zal vanaf 1 januari 2018 omgevormd worden tot Wijk-werken. Je PWA-cheques zijn dus nog geldig tot en met 31 december 2017. Vanaf 1 januari 2018 moet je immers wijk-werkcheques gebruiken in plaats van PWA-cheques.

Wat als je nog PWA-cheques over hebt? Je kan ze laten terugbetalen, meer info daarover vind je hier. Denk eraan om ze tijdig terug te sturen.
Je kan dus vanaf 1 januari 2018 je klusjes laten doen door een wijk-werker. Hoe gaat dat in zijn werk? Eerst moet je je registeren, dat kan via de website van de VDAB. Je kan dat ook door te bellen naar VDAB op het nummer 0800 30 700.

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id108/Wijk-werken_detail.jpg