SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie

Nieuwsberichtdetail

Infomoment over het collectief overleg />

  </div>
   <div class=

Infomoment over het collectief overleg

16 mrt 2018 door absoluut vzw

Absoluut vzw is in 2017 sterk gegroeid, ook budgethouders die inkopen bij vergunde zorgaanbieders vinden de weg naar absoluut vzw. Wij luisteren zeer gericht naar de noden van onze leden. We merken dat er nog behoefte is aan informatie rond onderhandelen met vergunde zorgaanbieders. Daarom organiseren we infomomenten rond het versterken van het collectief overleg (gebruikersraden). Een sterk, goed werkend collectief zal immers een belangrijke rol spelen in de communicatie met directies rond contracten en woon- en leefkosten.

Hoe willen wij dit doen?
Wij willen dit doen samen met jullie, leden van het collectief overleg. In een eerste fase willen we jullie samenbrengen en horen wat de knelpunten zijn. Willen hier ook al een kader aanreiken.

In een tweede fase willen we inhoudelijk het collectief overleg versterken en directies en beleid overtuigen van het belang van een goede samenwerking van dit overleg. Wij hopen dat jullie samen met ons je schouders willen zetten onder dit project. Kom dus naar het infomoment!

Sprekers: Lien Van De Wiel en Inge Wouters, coördinatoren van absoluut vzw.

Data en locaties:

·         19 april te Wijnegem: ’t Gasthuis zaal De Boerderij (links achter het hoofdgebouw) Turnhoutsebaan 199, 2110 Wijnegem om 19.30 u. Parking voorzien, te bereiken via tram 5 of tram 10.

·         25 april te Hasselt: Klein Seminarie, Tulpinstraat 75, Hasselt om 19.30 u.

Inschrijven:

Inschrijven kan via onze infolijn 03 259 08 85 of via mail naar info@absoluutvzw.be, ten laatste op 13 april 2018 met als onderwerp ‘Inschrijving infomoment collectief overleg + plaats’.

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id127/Collectiefoverleg_detail.jpg