SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie

Nieuwsberichtdetail

Wijzigingen in Mijn Vaph />

  </div>
   <div class=

Wijzigingen in Mijn Vaph

4 apr 2018 door absoluut vzw

Sinds eind maart is de manier van kosten indienen en betalen via www.mijnvaph.be veranderd voor PVB-budgethouders.

Zo vind je in Mijn Vaph onder de budgetlijnen enkel nog het luik ‘transacties’ terug. Onder dat luik kan je PVB-kosten toevoegen, jouw vrij besteedbaar deel opvragen, of een excellijst generen van jouw transacties van een bepaald budgetjaar. Je kan ook de lijst genereren door op CTRL + P te drukken. Dan wordt het overzicht van je kosten afgedrukt zoals ze in Mijn Vaph staan.

 

De knop ‘betaling aanvragen’ is verdwenen. De betaling zal automatisch uitgevoerd worden.

Alle ingediende kosten zullen vanaf nu apart uitbetaald worden. De ingevoerde kosten worden ’s nachts verwerkt. Alle kosten krijgen een status zodat je onmiddellijk kan zien of jouw betaling verwerkt is en wat de actuele stand van zaken is: 'Kost in verwerking', 'Kost goedgekeurd', 'Kost volledig verwerkt'.

 

Je kan voortaan ook wijzigingen aanvragen voor kosten en controleren welk bedrag er op welke rekening uitbetaald is.

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id130/Mijnvaph_detail.jpg