SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
Wat doe jij met het vrij besteedbaar deel van je PVB? />

  </div>
   <div class=

Wat doe jij met het vrij besteedbaar deel van je PVB?

17 jul 2018 door absoluut vzw

Wil jij hier graag je mening over kwijt? Deel dan zeker jouw ervaringen met de onderzoekers! Ze zijn op zoek naar persoonlijke getuigenissen. Alles wat je hen vertelt, is vertrouwelijk.
Contacteer: Liesbeth.opdebeeck@kuleuven.beof tijdens de kantooruren via het nummer 016/32.34.27.
 
Respect voor privacy en anonimiteit staat voor ons centraal. We zullen enkel algemene beschrijvende persoonsinfo meenemen zoals leeftijd, geslacht, provincie waar iemand woont, etc.

Alles is vrijblijvend. De mensen die willen deelnemen, kunnen zelf kiezen waar ze wel of niet op willen antwoorden. Niets moet. Na elk gesprek maak ik een verslag dat de mensen kunnen nalezen zodat ze kunnen nagaan of alles overeenkomt met wat ze hebben gezegd. Indien ik een bepaald verhaal van iemand meer nadrukkelijk naar voor wil halen in het onderzoek (vb. door er een persoonlijke fiche van te maken i.p.v. het samen met de andere getuigenissen in een doorlopende tekst te verwerken) zal ik hiervoor eerst de toestemming aan de persoon in kwestie vragen. Ik zal de fiche dan ook eerst ter goedkeuring bezorgen aan de persoon. Hij is vrij om dit te weigeren.

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id141/3.jpg