SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
Absoluut vzw en de Warmste Week />

  </div>
   <div class=

Absoluut vzw en de Warmste Week

4 okt 2018 door absoluut vzw

Dit jaar vindt opnieuw een 'Warmste Week' plaats, onder voogdij van radiozender Studio Brussel. Een week lang, van 18 tot 24 december, wordt het Provinciaal Domein Puyenbroek in Wachtebeke dé plaats in Vlaanderen waar alle warme acties een plekje voor de microfoon verdienen.

Absoluut vzw is bij de Warmste Week officieel geregistreerd als goed doel en heeft de goedkeuring ontvangen van de Koning Boudewijnstichting. 

Wil jij in jouw omgeving graag zelf een actie opzetten in het kader van dit evenement en kies je absoluut vzw als jouw goede doel? Laat ons dan zeker iets weten via info@absoluutvzw.be. Wij zijn razend benieuwd!

Meer info: website 'De Warmste Week' en vul 'absoluut vzw' in. 

 

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id155/warmsteweek_kaartjes_groot-1.jpg