SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
Lidgelden 2019 />

  </div>
   <div class=

Lidgelden 2019

16 nov 2018 door absoluut vzw

Binnenkort valt de brief lidmaatschap in jouw brievenbus.

Samen met ruim 1600 andere budgethouders was je in 2018 lid van onze bijstandsorganisatie absoluut vzw. Dat zijn 1600 gezinnen die wij afgelopen jaar hebben kunnen helpen bij het beheren en inzetten van hun budget!

Nu de overheid de komende jaren correctierondes van de persoonsvolgende budgetten zal houden, blijft het noodzakelijk om dit proces op de voet te volgen. Absoluut vzw maakt deel uit van de werkgroep die deze correctierondes voorbereidt. Zo kunnen wij jullie belangen blijven verdedigen en kunnen we jullie meteen over mogelijke wijzigingen informeren. Als lid van absoluut blijf je dus op de hoogte van het laatste nieuws.

Aarzel niet en hernieuw jouw lidmaatschap.

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id165/detail.jpg