SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
Steun absoluut vzw via ‘Koop en steun’ />

  </div>
   <div class=

Steun absoluut vzw via ‘Koop en steun’

2 nov 2018 door absoluut vzw

De periode van feestdagen en Sinterklaas komt eraan. Doe jij vaak aankopen online? Dan kan je absoluut vzw steunen. Bij elke aankoop kan je jouw goede doel selecteren om een kleine donatie te doen. Je hebt keuze uit meer dan 100 webshops, zoals: Collishop, Coolblue, Mediamarkt, Hema, Blokker, A.S. Adventure, Bongo, …
Je verdient als gebruiker een donatie door online te shoppen. Vanaf het moment dat de webshop het bedrag heeft gestort aan ‘Koop en steun’, zal het in je account beschikbaar worden. Vanaf dan kan je het bedrag uitgeven aan het goede doel absoluut vzw.
Interesse? Registreer je dan via www.koopensteun.be.

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id162/detail.jpg