SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
Betaal tijdig de onkosten van je vrijwilligers />

  </div>
   <div class=

Betaal tijdig de onkosten van je vrijwilligers

12 dec 2018 door absoluut vzw

Om het forfaitaire maximumbedrag van 1.361,23 euro per jaar in het oog te houden dien je rekening te houden met de datum van uitbetaling en niet de data van prestaties. Dus als je vrijwilliger zijn vergoedingen voor december ontvangt in januari, telt dit al voor de 1.388,40 euro van 2019.

Betaal dus tijdig de onkosten van december uit zodat alle onkostenvergoedingen ten laatste 31 december op de rekening van de vrijwilligers staan. Als tip is het aan te raden om bij iedere uitbetaling de maand en het jaar te vermelden. Contacteer je vrijwilligersorganisatie voor meer informatie.

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id173/Vijwilligerdetail.jpg