SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
Kom naar één van onze workshops! />

  </div>
   <div class=

Kom naar één van onze workshops!

29 mrt 2019 door absoluut vzw

Als bijstandsorganisatie organiseren wij workshops die gratis zijn voor onze leden. De workshops vinden plaats in heel Vlaanderen.

Zo organiseren wij workshops over:

- Hoe dien je kosten in van het PAB of PVB: We leren je hoe je de kostenstaat invult en hoe je kosten kan indienen via het online portaal www.mijnvaph.be

- Soorten statuten van een assistent: We geven een overzicht van de verschillende statuten van assistenten en waarvoor je een beroep kan doen op een assistent. We overlopen de diensten die je kan contacteren om een assistent in te schrijven.

Wat na opstart? Nadat je bent opgestart met je budget, zijn er nog heel veel mogelijkheden. In deze workshop gaan we daar dieper op in, we overlopen wat er allemaal mogelijk is met het budget zodat je bewust keuzes kunt maken.

Startersdag PAB/PVB: De startersdag is een gezamenlijk infomoment voor personen die mogen starten met hun PAB/PVB. We helpen mensen bij hun vragen en geven info: Wat zijn de mogelijkheden met het budget? Hoe start je op? Hoe werkt de administratie? ...


Hoe schrijf je in?

Leden kunnen zich inschrijven door te bellen naar onze infolijn 03 259 08 85 of door te mailen naar info@absoluutvzw.be

Leden kunnen zich ook inschrijven via onze website, via het menu 'infomomenten'. 

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id194/WorkshopKdetail.jpg