SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
Reflectiedocument ‘Op weg naar volwaardige participatie van personen met een handicap’ />

  </div>
   <div class=

Reflectiedocument ‘Op weg naar volwaardige participatie van personen met een handicap’

18 jun 2019 door absoluut vzw

In deze nagelnieuwe brochure van het VAPH wordt even stilgestaan bij waar het voorbije beleid ons op de dag van vandaag heeft gebracht. Maar ook de toekomstige uitdagingen worden uitgebreid  behandeld. Zo wordt dieper ingegaan op de vraag hoe de autonomie voor personen met een handicap ten volle kan gerealiseerd worden en wat nodig is om de wachtlijsten effectief aan te pakken. Gebeten om meer te weten? Download de brochure op de website van het VAPH.

 

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id213/brochure_reflectie_714_40.jpg