SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
Ontbijt For Life />

  </div>
   <div class=

Ontbijt For Life

24 sep 2019 door absoluut vzw

Op zaterdag 16 november organiseren de medewerkers van absoluut vzw in Kortrijk een ontbijtbuffet in het kader van Music For Life. Met deze actie willen we de mensen samenbrengen die onze organisatie een warm hart toedragen en hen in een gezellig kader laten genieten van een heerlijk ontbijt. De centjes die we met het ontbijt kunnen inzamelen zetten we graag in om de leden van absoluut vzw eens extra in de bloemetjes te zetten. Komt het water je nu al in de mond? Schrijf je dan snel in want de plaatsen zijn beperkt! Alle info vind je in onderstaande flyer.

(klik op afbeelding voor pdf van de flyer)

Wil jij ook graag sponsoren? Geef ons een seintje op info@absoluutvzw.be.

 

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id230/OFL_714_400.jpg