SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
Ontmoet onze coaches in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg! />

  </div>
   <div class=

Ontmoet onze coaches in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg!

17 sep 2019 door absoluut vzw

Komende zaterdag 21/09 kan je op de ontmoetingsdag in Antwerpen coaches Brenda en Sofie ontmoeten en in Vlaams-Brabant staan coaches Arjan en Annelies voor jou klaar. De week erna (28/09) kan je op de ontmoetingsdag in Limburg terecht bij coaches Ingrid en Eve.

Bij een heerlijk bakje troost kan je ervaringen uitwisselen, vragen stellen of gewoon gezellig samenzijn. Er zijn nog een aantal plaatsen dus schrijf je snel nog in door een mailtje te sturen naar info@absoluutvzw.be of telefonisch op nr. 03 259 08 85.

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id228/Ontmoetingsdag_VLBR_AP_LIM_714_400.jpg