SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
Word jij onze nieuwe collega? />

  </div>
   <div class=

Word jij onze nieuwe collega?

8 jan 2020 door absoluut vzw

Absoluut vzw is een erkende bijstandsorganisatie, werkzaam in gans Vlaanderen. Wij ondersteunen personen met een handicap die een Persoonlijke- Assistentie Budget (PAB)(minderjarigen)of een Persoonsvolgend Budget(PVB) (meerderjarigen)ontvangen hebben van de Vlaamse Overheid. Een Persoonsvolgend Budget is een jaarbudget waarmee een persoon met een handicap zijn zorgondersteuning kan betalen hetzij in zijn thuissituatie hetzij in een voorziening. Absoluut ondersteunt bij de opstart maar blijft verder ook ondersteuning bieden bij de besteding, het beheer en de administratie van het budget.

Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een tijdelijke kracht. Je doet huisbezoeken en kantoorbezoeken in groot Antwerpen en in de zuidrand van Antwerpen. Je standplaats is ons hoofdkantoor, Arthur Goemaerelei 66 2018 Antwerpen.

Lees hier het volledige vacaturebericht:

https://www.vdab.be/embed/vindeenjob/vacatures/60505513?preview=true

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id243/vacature_714_400.jpg