SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
Maatregelen m.b.t. coronavirus />

  </div>
   <div class=

Maatregelen m.b.t. coronavirus

16 mrt 2020 door absoluut vzw

Nu de Nationale Veiligheidsraad ongeziene maatregelen heeft genomen om het coronavirus in te kunnen perken, geven we jullie hier graag een overzicht van de belangrijkste consequenties voor onze werking.

We gaan niet in lock-down en blijven voor jullie paraat staan, maar omdat contact zo veel als mogelijk moet vermeden worden hebben we volgende maatregelen genomen:

* Documenten moeten zo veel mogelijk digitaal worden doorgestuurd omdat de post door het thuiswerk van veel van onze medewerkers hen met heel wat vertraging zou bereiken. Mocht digitaal doorsturen (ook door iemand uit de naaste omgeving) onmogelijk zijn, dan kan de coach eventueel de papieren komen ophalen om die op kantoor of thuis te verwerken.

* Huisbezoeken kunnen niet doorgaan en worden vanop afstand geregeld, hetzij telefonisch, via skype, of per mail.

* Kantoorbezoeken kunnen enkel en alleen uit pure noodzaak, bij hoogdringendheid en indien digitale communicatie onmogelijk is, maar dit kan alleen als je 100 % gezond bent en met maximale aandacht voor de persoonlijke hygiëne en een onberispelijke handhygiëne. Er worden in geen geval handen gegeven en hoesten en/of niezen gebeurt in een papieren zakdoekje of in de binnenkant van de elleboog.

* Alle zitdagen, workshops en/of vormingen worden tot nader order afgelast.

Hou zeker ook volgende pagina’s in de gaten:

* Voor communicatie vanuit en maatregelen bij het VAPH:

https://www.vaph.be/maatregelen-corona-personen-met-handicap

* Voor arbeidsrechtelijke zaken en/of vragen over de dienstverlening van de persoonlijke assistent of de vergunde zorgaanbieder kan je terecht bij jouw sociaal secretariaat. Op de website van Group S vind je alvast hele wat vragen en antwoorden.

Tot slot willen we nog meegeven dat we hier samen door moeten, dus we rekenen op jullie begrip en medewerking en vooral: zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

 

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id257/Corona2_714_400.jpg