SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie
Nieuwe lading mondmaskers vertrokken />

  </div>
   <div class=

Nieuwe lading mondmaskers vertrokken

12 mei 2020 door absoluut vzw

Heel wat budgethouders kregen de afgelopen weken mondmaskers in de bus. Vorige vrijdag vertrokken ook de pakketten voor budgethouders die een overeenkomst hebben via een interimkantoor of nieuwe overeenkomsten hebben afgesloten speciaal voor de coronamaatregelen. De mondmaskers vallen deze week in de brievenbus en zijn bedoeld voor je assistent.

Er is nog steeds een tekort aan mondmaskers dus gebruik enkel je mondmasker indien nodig. Als je niet besmet bent en je kan 1,5 meter afstand houden hoeft je assistent geen  mondmasker te dragen. Andere zorgverleners (bv. thuisverpleging of gezinszorg) krijgen zelf beschermingsmateriaal van hún werkgever. Hoe je een mondmasker draagt zie je hier: https://youtu.be/aPnjahCpL88.

Kreeg je al mondmaskers maar heb je dringend nood aan nieuwe omdat je ziek bent? Neem contact op met je coach of bel Sara van de infolijn 03 259 08 85.

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id271/allemaal_mondmaskers_detail.jpg