Extra ondersteunende maatregelen van de Vlaamse overheid />

  </div>
   <div class=

Extra ondersteunende maatregelen van de Vlaamse overheid

22 dec 2020 door absoluut vzw

Op 1 november werd situatie 3 van kracht in de aanpak van de coronapandemie voor de sector personen met een handicap. De besmettingen bij het personeel en gebruikers en de bijzondere inspanningen bemoeilijken de zorg en ondersteuning. Toch is de continuïteit absoluut noodzakelijk. De Vlaamse overheid neemt daarom extra ondersteunende maatregelen om organisaties en gebruikers te ondersteunen zodat de nodige zorg gegarandeerd kan blijven. Het VAPH vatte alle maatregelen samen in een handig overzicht.

BEKIJK DE SAMENVATTING VAN HET VAPH

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id302/Extra_ondersteunende_maatregelen_van_de_Vlaamse_overheid_WEB_DETAIL.png