Nieuwe vacature DIENSTVERLENER/COACH />

  </div>
   <div class=

Nieuwe vacature DIENSTVERLENER/COACH

14 sep 2021 door absoluut vzw

Onze organisatie ondersteunt personen met een handicap die over een Persoonlijke- Assistentiebudget (minderjarigen) of een Persoonsvolgend Budget (meerderjarigen) beschikken, de zogenaamde budgethouders.

Een PAB of PVB is een budget waarmee de budgethouder ondersteuning kan betalen door assistenten thuis aan te werven en/of ondersteuning inkoopt bij zorgaanbieders. We staan onze budgethouder niet alleen bij tijdens de opstart van het budget maar geven verder ook coaching bij het besteden en het beheer van het budget. Op deze manier kunnen budgethouders hun keuze waarmaken en groeien.

Om ons Antwerpse team te versterken zijn we op zoek naar een coach die naast de budgethouder staat en samen zorgt dat het budget goed wordt ingezet. Je helpt bij de administratie, zorgt dat het bestedingsplan in balans is, je biedt ondersteuningsalternatieven en wijst de budgethouder de weg doorheen het doolhof van ingewikkelde regelgeving.

Bovendien werk je midden in de bruisende stad Antwerpen en krijg je energie om in deze stedelijke regio, met heel wat mensen met een migratieachtergrond te werken.

Ben jij de persoon die onze Antwerpse budgethouders kan laten groeien?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Ook mensen met een handicap zijn absoluut welkom in ons team.

Check onze vacature en solliciteer voor 1 oktober!

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id330/WEB_DETAIL-1_(5).png