Vacature DIENSTVERLENER/COACH regio Kempen />

  </div>
   <div class=

Vacature DIENSTVERLENER/COACH regio Kempen

12 mei 2022 door absoluut vzw

Ben jij respectvol, betrokken en nieuwsgierig?

Blink je uit in organisatie, geef je goede informatie en stel je de juiste vragen om de ondersteuningsvraag van een persoon met een handicap vorm te geven?

Durf je “out of the box” te denken en staat kwalitatieve zorg bovenaan je lijst?

We zijn op zoek naar een nieuwe coach voor de regio Kempen. We zijn een erkende bijstandsorganisatie en ondersteunen personen met een handicap die over een Persoonlijke- Assistentiebudget (minderjarigen) of een Persoonsvolgend Budget (meerderjarigen) beschikken.

Een PAB of PVB is een budget waarmee een persoon met een handicap ondersteuning kan betalen via het aanwerven van assistenten in zijn thuissituatie en/of via het inkopen van ondersteuning bij zorgaanbieders. Als coach ondersteun je zowel bij de opstart van het budget als bij het besteden en het beheer ervan. Je staat naast de budgethouder en zorgt samen dat het budget goed wordt ingezet. Je ondersteunt bij administratie, zorgt er mee voor dat het bestedingsplan in balans is, je biedt ondersteuningsalternatieven en wijst de budgethouder de weg doorheen het doolhof van ingewikkelde regelgeving.

Zo kunnen mensen met een handicap hun eigen keuze waarmaken en groeien.

Op jouw maat geschreven? 

Check onze vacature en solliciteer tot en met 31 mei!

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id348/WEB_DETAIL-1_(29).png