Gratis vorming Werken in mijnvaph.be />

  </div>
   <div class=

Gratis vorming Werken in mijnvaph.be

3 mei 2022 door absoluut vzw

Als lid van absoluut vzw kan je elke maand genieten van een vorming “Werken in mijn VAPH”. Onze coaches Katrien en Annelies nemen de tijd om alles uit te leggen en jij krijgt alle kansen om je vragen te stellen. Er is een online sessies op 18 mei en op 24 juni ben je welkom in ons kantoor in Antwerpen voor een live sessie. Inschrijven is gratis voor leden en kan via info@absoluutvzw.be met als onderwerp ‘Werken in mijnvaph.be’. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met ofwel een link om deel te nemen aan de vorming ofwel verdere richtlijnen voor de live vorming.

Meer weten? Check onze flyer.

https://www.absoluutvzw.be/uploads/cgblog/id353/WEB_DETAIL-1_(27).png