SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie

Assistent zoekt werk !

PAB-Assistent

Regio of locatie: Regio Roeselare
Datum ingave: 17-09-2019


Gewenst functie omschrijving
ls u een mannelijke assistent zoekt, vooral om je gezelschap te houden, om je ergens naar toe te brengen, om boodschappen te doen voor jou, om kleine zaken gedaan te krijgen, dan ben ik beschikbaar voor jou. Als je een assistent zoekt met huishoudelijke taken als hoofdtaak, dan ben ik dat jammergenoeg niet. Natuurlijk kan ik deze dingen wel doen, maar met mate. (Beter dat je weet wat je aan mij hebt, dan teleurgesteld worden)
Mijn Profiel
Mijn naam is Jordan, 34 jaar en woon in Staden, bij Roeselare. Jaren werkte ik als poetshulp, maar wegens een pijnlijke rug kon ik dit niet blijven doen. Een goede vriend nodigde me onlangs uit zijn PAB-assistent te worden en ik zag dit wel zitten. Veel ervaring heb ik dus nog niet als assistent, maar door respect, inlevingsvermogen en gedienstigheid te tonen, denk ik dat ik iets kan betekenen voor jou. Verder kan ik goed luisteren en ben ik een rustig persoon. En hoewel ik dat niet als hoofdtaak meer aankan, weet ik heel goed hoe ik iets moet doen in het huishouden (koken, poetsen, wassen, strijken, ...)
Mijn Competenties
Naast wat ik hoofdzakelijk kan doen voor jou . ken ik goed mijn weg in het huishouden . kan ik vervoer aanbieden (vooraan verstelbare zetels en ruime koffer)
Contact nemen met deze assistent!

Contactpersoon: Libbrecht Jordan
E-mail: zzzordan@hotmail.com
Extra info:terug naar assistent zoekt werk lijst