SNEL INFORMATIE
Sluit snel informatie

Links

Den Dries vzw
Kramershoek 39 - 9940 Evergem
https://sites.google.com/a/dendries.be/public/

Den Dries vzw biedt ondersteuning door gekwalificeerd personeel aan mensen met een beperking. We bieden een verscheidenheid aan dag- en woonondersteuning. Samen met jou en wie voor jou belangrijk is kijken we hoe je leven er ideaal uit kan zien.

Equi-librium
Herentalsebaan 49, 2980 Zoersel
http://equi-librium.be/

Equi-librium is een kleinschalige erkende zorgboerderij die dagbesteding biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met een psychische of mentale kwetsbaarheid die tijdelijk / permanent niet naar school of werk kunnen.

Zinix Creative Media
Meensesteenweg 385, 8501 Bissegem
http://www.zinix.be/

Webdesign bureau uit Kortrijk, betaalbare professionele websites, door uzelf op een simpele manier te onderhouden, goed indexeerbaar in zoekmachines en met een maximum aan support!

Ons Tehuis Brabant vzw
Perksesteenweg 126, 1910 Kampenhout
http://www.onstehuisbrabant.be/

Ons Tehuis Brabant vzw is een vergunde zorgaanbieder voor volwassenen met een mentale beperking en biedt hen woonaanbod, dagaanbod en individuele ondersteuning. Centraal staat een gedifferentieerd, vraaggestuurd aanbod.

OC Broeder Ebergiste
Leenstraat 31, 9890 Vurste
http://www.ebergiste.be/

OC Broeder Ebergiste is een ortho-agogisch centrum. Wij ondersteunen volwassenen met een verstandelijke beperking bij het uitbouwen van hun levensproject.

vzw Leefboerderij de Kanteling
Herzele
https://www.leefboerderijdekanteling.be/

We bieden dagbesteding aan voor volwassenen in een rustige natuurrijke omgeving, waarbij we dagelijks samen de dieren verzorgen, de moestuin onderhouden en de oogst verwerken tot heerlijke lekkernijen.

OLO vzw
Miksebaan 264, 2930 Brasschaat
http://www.olo.be/nl/

OLO vzw is actief binnen welzijn, onderwijs, gezondheid en gezin. Ons centrum begeleidt en ondersteunt kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen op heel wat verschillende manieren.

Dienstencentrum Ter Engelen
Maaseik
http://www.terengelen.be/

Dienstencentrum Ter Engelen heeft een breed aanbod in de opvang en begeleiding van kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Er zijn initiatieven op het vlak van wonen, dagbesteding, ambulante begeleiding en vrijetijdsinitiatieven.

Inter
Belgiëplein 1, 3510 Hasselt
http://www.inter.vlaanderen/

Inter wil de interactie tussen mens en omgeving verbeteren. Mensen hebben een handicap als de omgeving niet is aangepast aan hun mogelijkheden. Inter biedt daarom ondersteuning om de omgeving toegankelijk te maken voor iedereen.

Ons
Remylaan 4b, 3018 Wijgmaal
http://www.ons.be/

Ons is een netwerk van verenigingen en dienstverlenende organisaties verspreid over heel Vlaanderen. Je kent Ons van Landelijke Thuiszorg, KVLV, Landelijke Kinderopvang of Stekelbees, Vrouwen met vaart, het dienstenchequebedrijf Puuur, Oziki, Ons Zorgnetwerk, Zorg-Saam of van onze zorgboerderijen.

Focus-Plus vzw
Maïsstraat 268 Gent
http://www.focusplus.be

Focus-Plus vzw biedt 24/7 ADL-ondersteuning aan personen met een fysieke beperking in of in de buurt van onze clusters. Wij helpen u uw droom zelfstandig te leven waarmaken.

D.O.P.
http://www.dienstondersteuningsplan.be/#Contact

Een Dienst Ondersteuningsplan (D.O.P.) helpt jou en jouw netwerk met uitzoeken welke ondersteuning het best bij jou past. Het resultaat is een ondersteuningsplan waarin alle mogelijkheden van jou en jouw omgeving op een rijtje worden gezet. D.O.P. kan je ook helpen met het opstellen van een ondersteuningsplan PVB.

Gewoon doen ! VZW
Leopoldstraat 28 Turnhout
http://www.gewoondoenturnhout.be/

Gewoon doen ! VZW biedt een zinvolle dagbesteding aan personen met een verstandelijke beperking in onze daarvoor ontwikkelde lunchzaak. Dagbesteding bestaat uit werken in de keuken, de toog en/of de bediening.

OC Sint Jan de Deo
Edewallestraat 37, 8610 Handzame
http://sintjandedeo.be/

Het ortho-agogisch centrum Sint Jan de Deo gaat op weg met volwassenen met een verstandelijke en eventueel meervoudige beperking. Het wil een plek zijn waar het voor bewoners goed is om te wonen, werken en leven.

't Ferm vzw
Sint Jansplein 10, 8880 Rollegem Kapelle
http://www.tferm.be

Vzw 't Ferm is een kleinschalig huiselijk dagcentrum voor maximum 15 volwassenen met een beperking uit de directe omgeving van Ledegem (Wevelgem, Roeselare, Izegem en Lendelede). Medezeggenschap is voor ons heel belangrijk. Samen met de familie en het netwerk willen wij deze dagondersteuning uitbouwen en vorm geven.

OC De Beweging
Brielstraat 46, 9860 Gijzenzele
http://www.ocdebeweging.be

Het ortho-agogisch centrum De Beweging biedt ondersteuning aan volwassen personen met een (neuro)-motorische beperking, een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een autismespectrumstoornis. Wij engageren ons tot kwaliteit van zorg en dialooggestuurde ondersteuning.

Leefboerderij Suskewiet Zwalm vzw
Zwalm, Rekelberg 58
https://www.leefboerderijsuskewiet.be/

Op onze leefboerderij bieden we dagbesteding aan aan mensen met een beperking o.a. verzorgen van de dieren, werken in de moestuin, de oogst van de moestuin en de boomgaard verwerken in een kookatelier, allerhande creatieve vaardigheden en workshops/activiteiten.

Groep Ubuntu VZW
Blokkestraat 29A 8550 Zwevegem
http://www.groepubuntu.org/samenhuizen/

Groep Ubuntu deelt de overtuiging dat een mens zijn identiteit ontwikkelt in verbondenheid met anderen. Elke burger met een ondersteuningsvraag moet in zijn buurt een kwalitatieve dienstverlening krijgen en een eigen rol van betekenis vinden.

vzw Huize Eyckerheyde
koningin Astridlaan 3
http://www.eyckerheyde.be/

​Vzw Huize Eyckerheyde is een nursingtehuis voor volwassenen met een motorische en ernstig/diep mentale beperking. Hierin ligt nog steeds onze expertise. We hebben 6 leefgroepen, steeds met 10 bewoners. Wij streven ernaar een tweede thuis te zijn.

Broeders van Liefde
VZW Provincialaat der Broeders van Liefde, Stropstraat 119, 9000 Gent
https://www.broedersvanliefde.be/instellingsoverzicht/orthopedagogische-zorg

De organisatie Broeders van Liefde organiseert op verschillende locaties in Vlaanderen orthopedagogische zorg en buitengewoon onderwijs voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Via bovenstaande link stellen de verschillende voorzieningen zich voor.

VZW Ten Anker
Zuiderlaan 50, 8790 Waregem
http://www.tenankerwaregem.be

VZW Ten Anker is een kleinschalige organisatie die ondersteuning biedt aan personen met een verstandelijke, motorische of meervoudige beperking. We bieden woon- en dagondersteuning, ook kan u beroep op ons doen voor mobiele of ambulante ondersteuning.

vzw Het Havenhuis
Lostraat 3 K, 8647 Lo-Reninge
http://www.hethavenhuis.be/

Vzw Het Havenhuis is een vergunde zorgaanbieder die dag- en woonondersteuning biedt aan volwassen personen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). We trachten een warme thuis te creëren, als rustgevende haven na een moeilijke vaart.

De Okkernoot
Vollezele/Denderwindeke/Halle
http://www.deokkernoot.be

De Okkernoot biedt ondersteuning aan minderjarigen en volwassenen met een verschillend ontwikkelingsniveau: normaal begaafd, licht, matig of ernstig verstandelijke beperking. We hechten belang aan samenwerking en overleg met het natuurlijk netwerk.

Ondersteuningsnet Lokeren
Lepelstraat 4, 9160 Lokeren
http://www.ondersteuningsnetlokeren.be/

ONL is een samenwerkingsverband voor ondersteuning van meerderjarigen met een beperking van vier vzw's: Alderande, De Hagewinde (afd.+18), De Sperwer en Emiliani (alle VAPH-vergund). Ons centraal aanmeldpunt is in het Sociaal Huis van Lokeren.

VillaVip
Romeinselaan 11
http://www.villavip.be/

Een VillaVip is een kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een verstandelijke beperking samenwonen met een inwonend zorgkoppel. Elke VillaVip is in de eerste plaats gezellig. Als bewoner kan je er leven volgens je eigen interesses en passies.

OC Cirkant
Aartrijksestraat 77, 8211 Aartrijke
www.occirkant.be

In woonondersteuning bieden we een warme thuis aan zo'n 120 volwassenen met een matig, ernstig of diep verstandelijke, al dan niet meervoudige beperking. In dagondersteuning bieden we een individueel aangepaste dagbesteding. Eigenheid staat centraal

 

Je kan hieronder de gegevens van je organisatie doorgeven. Na controle door onze medewerker worden die eventueel online zichtbaar in de pagina 'links' op de website.