Infomomenten

Er komt heel wat kijken bij het beheer van een Persoonsvolgend Budget (PVB) of een Persoonlijke-Assistentiebudget (PAB). Daarom organiseert absoluut vzw regelmatig informatieve sessies om meer duidelijkheid te bieden over het starten met en het beheren van zowel het PAB als het PVB.

Infomomenten voor leden

Tijdens onze infomomenten leer je opstarten met je budget, je budget inzetten voor je ondersteuning en welke administratieve stappen je moet nemen om de besteding van je budget correct te verantwoorden.

Infomomenten voor professionelen

Professionelen uit eerstelijnsvoorzieningen, woon-zorgcentra, psychiatrische instellingen, MFC’s, VZA’s of scholen buitengewoon onderwijs kunnen bij ons terecht voor professionele vormingen. We bieden vormingen rond verschillende thema’s.

Wil jij een vorming organiseren in je organisatie, bedrijf, school of faculteit? We hebben heel wat vormingen voor professionelen maar maken met plezier een vorming naar jouw wens. Neem contact met ons op en samen bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Webinars en online vormingen

Webinars zijn online infomomenten waarop je als deelnemer geen webcam of microfoon aanzet. Je kijkt en luistert naar de coach die de webinar geeft en je kunt vragen stellen in de chat en krijgt schriftelijk antwoord. Dit is een ideaal formaat voor een grotere groep kijkers.

Naast webinars organiseren we ook online vormingen. Wat is het verschil? Een online vorming wordt georganiseerd in Teams en is interactiever dan een webinar. Deelnemers zetten hun webcam aan en kunnen via de microfoon vragen stellen aan de coach die de vorming geeft. Dit is een bijzonder geschikt formaat voor infomomenten over de toepassingen in het online portaal mijnvaph.be. Om de interactie te bevorderen, stellen wij een limiet in van 8 deelnemers.

Evenementen

Dankjewel voor je bericht!
We beantwoorden je vraag ze snel mogelijk.

sluit dit bericht en ga terug naar de website

Ga naar de inhoud